"Recenze"

Aliexpress - šperky

26. května 2015 v 10:03
Už je to sice nějaká ta chvilka, co jsem propadla nakupovací mánii levných blbinek. Všechny balíčky už mám dávno doma a teď si dávám pohov. Udělala jsem si ale pěknou zásobu šperků. :)
Kdyby se chtěl někdo inspirovat, tady jsou:

SRDCE NA KRK
----------------------------
Cena: 0,88 USD/ks
Koupeno ZDE.

Prodejce zboží odeslal 28.2.2015 a ke mně dorazilo 23.3.2015.

Srdíčko vypadá moc pěkně a docela i odolně. Jedno už jsem věnovala jako dárek a druhé si nechávám. :)


SOVIČKA
---------------------
Cena: 0,56 USD
Koupeno ZDE.

Prodejce zboží odeslal 28.2.2015 a ke mně dorazilo 23.3.2015.

28 denní očistný program

6. května 2015 v 11:36
Tento detox vymyslela paní Mačingová už před nějakou dobou. V mém okolí to začalo být moderní právě nedávno. Z různých stran se na mě hrnuly ohlasy a já si říkala, že něco takového by mi vážně bodlo, ale vůle nějak chyběla. Když do toho ale šla i jedna z mých nej kámošek spolu s maminkou, docela mě to nahlodalo. Počkala jsem si na jejich výsledky a nestačila jsem se divit. :)
Rozhodla jsem se, že do toho prostě musím jít a abych v tom nebyla sama, dokopala jsem taky svou maminku. Ve dvou se to lépe táhne. Mamka byla ze začátku docela skeptická, ale s postupem času se cítila lépe a dokonce si i tenhle způsob stravování oblíbila a já taky. Určitě se budeme podobně stravovat i nadále.


A o co vlastně jde? Tento detox trvá čtyři týdny. Tělo by se během něj mělo očistit od všeho špatného, co se v něm za ty roky nahromadilo. Tím pádem se zlepší zdravotní stav, pleť a samozřejmě i váha, ale to je prý jen vedlejší účinek.
Po dobu detoxu se nepije alkohol, aby se očistila i játra. Opravdu to není žádná dieta. Nešetří se olejem ani sladkým medem. Celé je to jen o tom, nezatěžovat tělo zbytečně jídlem, které nepotřebuje a dokonce mu třeba i škodí.
V jídelníčku jsou psaná jen tři jídla denně, ale vždy se může dát k svačince buď zbytek snídaně či oběda, ale také třeba mandle, sušené švestky, jogurt s ořechy a medem nebo zelenina. Záleží trochu i na krevních skupinách. Například se podle toho rozlišuje, jestli je vhodné pít kávu. My svou skupinu bohužel nevíme, tak jsme raději kávu vyřadily až dokud nebyla v jídelníčku uvedena. :)

Jak probíhal první týden
První týden byl ve znamení nekonečného strouhání, krájení a vaření. Každý den je totiž k snídani strouhaná mrkev s jablkem, ořechy, rozinkami, medem a skořicí. Představte si celý týden každý den strouhat mrkev a jablko pro dva lidi a ten bordel všude kolem. :D Navíc já mám ráda pestrost, takže celý týden stejné jídlo pro mě bylo docela utrpení. Ale překvapilo mě, jak je tahle snídaně dobrá a sytá. :)
Kromě toho je jídelníček plný zeleniny (červená řepa, brokolice, mrkev, cuketa, fazolové lusky) a aby se do těla doplnily nějaké ty bílkoviny, je k ní většinou buď sýr nebo vařené vajíčko.
Po celý detox se doporučuje pít 3-4 litry vody denně. První týden bylo snad nejtěžší to dodržet, byl to hrozný nezvyk.
Další nezvyk byl nedat si ráno k snídani kafíčko. Ale po pár dnech nám už ani nechybělo. :)

Aliexpress - pouzdra a taštičky

20. dubna 2015 v 10:11
POUZDRO NA PAS

Sama bohužel pas nemám. Toto bylo myšleno jako dárek pro kamarádku, co se chystá cestovat na druhý konec světa, přišlo mi to jako příhodný dárek. :) Bylo docela napínavé čekat, jestli pouzdro dorazí včas. Ke konci už jsem nevěděla, jestli spíš chci, aby přišlo a já nemusela vymýšlet plán B, nebo aby nepřišlo a já měla takhle pěkné pouzdro pro sebe. :D
No, nakonec to stihlo, ale až jednou budu mít pas, asi si taky jedno takové pořídím. :)

Cena: 2,20 USD
Koupeno ZDE.

Prodejce zboží odeslal 3.3.2015 a ke mně dorazilo 26.3.2015.


KOSMETICKÁ TAŠTIČKA

Má stará milovaná zlatá taštička z Oriflamu už se začala pomalinku rozpadat, tak jsem se porozhlédla a objevila tuhle. Zamilovala jsem se na první pohled, možná je to tím, že je taky zlatá. :)
Přišla super rychle a je naprosto úžasná! :) Je krásně prostorná z příjemného materiálu. Barvu jsem čekala světlejší a víc do zlata než do hněda, ale i tak je skvělá. :)

Cena: cca 3,77 USD/ks
Koupeno ZDE.

Prodejce zboží odeslal 23.3.2015 a ke mně dorazilo 7.4.2015.

Aliexpress - Scrapbooking and other DIY supplies

26. března 2015 v 13:33
Už i já jsem podlehla kouzlu levnýh blbinek z Číny. :D Nakoupila jsem i spoustu šperků a různých vychytávek, jako první jsem se ale rozhodla pro recenzi papírenských blbůstek:

27 MASKING STICKERS SET

Sada 27 lepících barevných papírů vzhledově vyhlížejících jako látka. Na každém papíru je několik koleček a zbytek tvoří proužky. Je to nádherná sada, nečekala jsem, že bude vypadat tak krásně. :)
Zboží přišlo poměrně rychle, můžu jedině doporučit.

Cena: 2,02 USD
Koupila jsem ZDE.

Prodejce zboží odeslal 5.3.2015 a ke mně dorazilo 26.3.2015.

Moje nejvíc nejoblíbenější laky ♥

4. března 2015 v 9:40
Jednou už jsem sem dávala svou "skromnou" sbírku laků, které jsem nastřádala za spoustu let a divím se, že polovina ještě nevyschla. :D Od té doby se sbírka ještě trošku rozrostla a rozdělila místo jedné krabice do dvou košíků..
Stejně jsem si ale poslední dobou oblíbila jen těch pár vyvolených, které střídám a nedám na ně dopustit. A tady jsou:

Zajíc v krabici - PROSINEC

3. února 2015 v 10:29

Před Vánoci jsem dostala chuť vyzkoušet něco nového. Po různých krabičkách s překvapením pokukuji už delší dobu, ty kosmetické jsem si vždycky rozmluvila, ale tyto jídelní mi přijdou lepší, přesto jsem se nikdy neodvážila žádnou objednat. Teď mi padl do oka Zajíc v krabici a nalákal mě na svůj zdravý obsah. Díky tomu jsem si ho totiž rozmluvit prostě nemohla. :D

Krabice dorazila a já ji plna očekávání pomalu otevřela. Po prvním přejetí obsahu očima jsem byla lehce zklamaná. Nevím, co jsem čekala, ale nějak jsem čekala asi víc. Avšak po bližším zkoumání a hlavně ochutnání některých produktů jsem názor změnila. (A teď celá napnutá očekávám únorového Zajíce v krabici :D)

A co že na mě v prosincové krabici čekalo za zajíce?

Havlíkova přírodní apotéka - zázračné bio olejíčky a krémíčky

15. ledna 2015 v 15:30
Potom co jsem vyzkoušela Havlíkův zázrak a strašně moc mi pomohl, jsem dostala tentokrát celou sadu různých Havlíkových bio produktů, abych se mohla hýčkat a být krásnější a krásnější.. :D

Mezi nimi byl makový, arganový, avokádový a makadamiový olej, zimní krém z buněk jahodníku, Havlíkova kostka a nesmělo chybět ani velké balení zmiňovaného Havlíkova zázraku. :)

Sepsala jsem takovou menší recenzi všech těchto produktů. :)

Yankee candle - vosk do aromalampy

10. prosince 2014 v 10:59
Yankee Candle

K té správné vánoční pohodě neodmyslitelně patří provoněný byt. Ať už vůní jehličí, právě upečeného cukroví nebo úžasně voňavých svíček.. :)

U nás už sice zavonělo cukroví, ale já si stejně nemůžu pomoct a strašně ráda si v pokojíčku voním různými svíčkami a podobně. Olejíčky a zásoby svíček z Ikey jsou sice bezva, ale teď jsem přičichla (doslova :D) k něčemu mnohem lepšímu a tak se zrodila nová závislost.. :D

Před pár lety jsem měla svou první (a kvůli ceně i poslední) yankee svíčku. Byla to naprosto úžasná brusinková vůně v rozkošné uzavíratelné skleničce.
Od té doby jsem čas od času pokukovala po další svíčce, ale cena mě vždy odradila. Zahlédla jsem i mnohem levnější malá placatá kolečka, o kterých jsem si původně myslela, že jsou to mini svíčky. :D Když jsem zjistila, že se jedná o vosk do aromalampy, lákalo mě to vyzkoušet a tak jsem jednoho krásného dne neodolala a udělala jsem si radost. :)

Škoda, že v kamenných prodejnách jsou za prvé sotva k sehnání a za druhé když už jsou, tak jen velmi omezený výběr. :(

Přesto jsem vybrala:
Sweet pea - velmi výrazná, ale přesto příjemná květinová vůně, která mi trochu připomíná prášek na praní, ale v dobrém
Black cherry - prostě úžasná vůně višní :)
Fireside treats - slaďounká sváteční vůně s nádechem vanilky, která s trochou fantazie připomíná čerstvě upečené perníčky
Mandarin cranberry - svěží ovocná vůně mandarinky a brusinek, vlastně trochu voní jako vánoce :)


Proč jsou vosky do aromalampy Yankee candle tak skvělé?
  • Nádherně voní.

  • Vosk neubývá, pouze se z něj odpařuje vůně. Takže se mi už nikdy nestane, že by se mi z aromalampy vypařila všechna voda s olejíčkem a v nejhorším případě chudák lampa rupla.

  • Má i jiné využití - provoní šatník i šuplík s prádlem (vlastně jakýkoliv šuplík :D) a to tak, že opravdu silně. Schovala jsem jedno kolečko do skříně a když jsem se oblékla, tričko vonělo tak úžasně, že se mi ani nechtělo použít voňavku.. :D

  • Při použití ve skříni/šuplíku vydrží vonět týdny až měsíce!

  • Vůně se dají kombinovat. Jednoduše se do lampy ulomí kousek z tohohle kolečka a kousek z tamtoho a je to. :) Pro takovou hračičku jako já je tohle velká výhoda, navíc se tak žádná vůně nemůže nikdy omrzet. :)

  • Když chci vůni vystřídat, stačí jen nechat vosk zatuhnout, vyloupnout ho, zabalit do fólie na později a nahradit jiným.

  • Za cenu jedné svíčky se dá pořídit několik vosků a kombinovat je v různých poměrech až donekonečna.
Jednoho krásného dne si udělám pořádnou radost a vykoupím celý e-shop! Až budu vydělávat.. A dostávat výplatu včas.. A přestanu utrácet za blbosti.. :D

Havlíkův přírodní zázrak

15. listopadu 2014 v 1:28
Mám tak úžasného chlapa, že na mě myslí, kudy chodí. Tentokrát šel kolem jedné takové pěkné výlohy a přinesl mi zázračnou mastičku. Prostě jen tak, protože by mi mohla pomoct.. :)

I když mám pleť asi tak milionkrát lepší než celý ten rok po vysazení antikoncepce, pořád není bez chybičky a občas mě trápí různé nedokonalosti. Tahle kouzelná mastička vypadá docela nadějně. :)

Moc se mi líbí zabalení v krásné taštičce s mašličkou, ale nejlepší je obálka s nápisem "Jsi krásná" a vysvětlením, že si ten nápis mám dát někam na oči a několikrát denně si ho číst. Mám ho vystaveý na zrcadle a vždycky, když se do něj podívám a zároveň si přečtu nápis, je to prostě takové pěkné, milé.. :)

Ale teď už k samotné mastičce. Jedná se o všestrannou mast ze samých přírodních bio složek. Přesné složení není těžké najít, jsou tam různé oleje, vitamíny, zinek, propolis...
Barva připomíná med nebo celkově takové ty včelí produkty. Konzistence je lehce kašovitá.

Zajímavá je na téhle masti právě její všestrannost. Dá se použít opravdu na cokoliv. Já jsem ji zatím vyzkoušela na opar, rozpraskané rty, pupínky, strupy po takových těch ošklivých bolácích, co se mi zase nějak vyrojili, záděry a jizvy po akné.
Musím říct, že na všechno, co jsem tu vyjmenovala, mastička zabrala. Krásně urychlila hojení, zmírnila bolest nebo takové ty nepříjemné pocity a kůži zvláčnila. Je to prostě vážně zázrak. :)
Je tu ale ještě jedna neobvyklost - mastička se dá i jíst! :D To mě teda docela překvapilo. Tak se dostanou všechny léčivé látky a vitamíny přímo do těla. Úžasné! :)
Chutná trochu zvláštně, ale po chvilce jsem si tu chuť dokonce přímo zamilovala. Připomíná něco jako sladké oříšky s vůni medu, těžko popsat.

Tenhle přírodní zázrak není zrovna levná záležitost.
10 ml stojí 199,- Kč (nejmenší balení).

Řekla bych ale, že to za to rozhodně stojí. :)

Zničené vlasy po dovolené? Už nikdy víc! :)

4. září 2014 v 9:30

Bione Cosmetics

Bezoplachový kondicionér Panthenol + Keratin

Úplnou náhodou (jako vždy :D) jsem narazila na zajímavý výrobek. Chtěla jsem něco, co by mi alespoň trochu pomohlo na zničené vlasy, kterým mořská voda v kombinaci s horkým sluncem na kráse moc nepřidala.

Tento sprej mi padl do oka, slibuje hory doly a má hezký rozprašovač, tak proč ho nevyzkoušet. :)

Musím říct, že funguje výborně! :) Vlásky mi krásně uzdravil, lesknou se a ani konečky nemám už tolik suché a strašidelné. Je to přímo zázrak. :D

Jen jednu takovou menší nevýhodu má, a to že nehorázně smrdí. :D Má takovou specifickou vůni, asi i kvůli tomu tak dobře funguje, nejsou tam totiž přidány žádné srágory..
Tohle "aroma" ale během chvíle vyčichne a vlasy potom spíše opravdu voní, dokonce mi to připomíná trochu vůni jako od kadeřnice.

Takže stačí jen překonat počáteční šok a krásné a zdravé vlásky jsou na světě. :)
 
 

Reklama